Eastpak tassen, meer dan alleen rugzakken

Denk je bij Eastpak ook alleen aan rugzakken? Dan heb je het mooi mis! Eastpak heeft nog veel meer soorten tassen. Wat denk je van laptoptassen, heuptasjes en zelfs een strandtas? Met dit merk kun je alle kanten uit. De tassen zijn over het algemeen gemaakt van stevig polyester. Ze gaan dus flink lang mee. Ook zijn er een paar tassen uitgevoerd in leer. Dat zijn de wat meer stijlvolle tassen.

Een heuptasje van Eastpak

Je dacht dat het niet meer mocht hé, zo’n heuptasje. Toch zijn de heuptasjes van Eastpak érg handig voor wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Je kunt er je waardevolle spullen als je paspoort, hotelsleutel en geld goed in bewaren. Dicht op je lijf, zodat je zakkenrollers op het verkeerde been zet. Je ziet ook vaak heuptasjes bij mensen die honden trainen. In het heuptasje kunnen dan wat snoepjes zodat de hond een traktatie krijgt zodra hij iets goed doet. De heuptasjes zijn uitgevoerd in frisse kleuren en de band voor om je middel is natuurlijk goed verstelbaar.

De shoppers van Eastpak

Eastpak
Lekkere ruime tassen die je over je schouder kunt dragen, maar ook gewoon in je hand. Dat zijn de shoppers van Eastpak. Nu je in de winkel geen plastic tasjes meer mee krijgt, kun je maar beter zorgen dat je zelf een goede, stevige tas meeneemt. Deze shoppers hebben een extra ritsvakje voor je portemonnee en je autosleutels. Ook is het grote vak goed af te sluiten met een rits. Ze zijn er in diverse kleuren. Zo zorg je ervoor dat je er ook in de supermarkt helemaal hip bij loopt.

De rugzakken van Eastpak

Ik ontkom er niet aan om deze rugtassen te noemen. De rugzakken van Eastpak zijn even een kleine investering, maar ze gaan járen mee. Scholieren op de middelbare school zijn wég van deze tassen. De rugzakken van Eastpak kunnen een stootje hebben. En dat is in de gangen en de kantine van de school wel zo handig. Door de platte achterkant dragen ze fijn op je rug, maar je kunt de rugzakken van Eastpak ook gemakkelijk op je bagagedrager binden. De rugzakken zijn voorzien van meerdere vakken en verkrijgbaar in verschillende kleuren en ontwerpen. Kijk gewoon eens op de site en zie welke rugzak het best bij jou past. In de meeste rugzakken is een speciaal vak voor een (kleine) laptop gerealiseerd. Het merk gaat met zijn tijd mee!