Kinderbed

Je kind slaapt heerlijk in een goed kinderbed

Je kind heeft het hartstikke druk overdag. Met (op-) groeien, leren, (buiten) spelen, eten, luisteren, televisie kijken, noem maar op. Het is daarom heel erg belangrijk dat hij of zij ‘s nachts lekker kan slapen om bij te tanken. En om lekker te kunnen slapen heb je een goed kinderbed nodig. Ik hoor je denken: “kan dat geen gewoon bed zijn”? Ja, dat kan natuurlijk, maar in een kinderbed zal je zoon of dochter zich nog veiliger voelen. Een kinderbed is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo kun je best een volwassen maat eenpersoonsbed aanschaffen, maar door het ontwerp wordt het dan toch een echt bed voor kinderen.
Kinderbed

Een kinderbed duur?

Zoals met (bijna) alles kun je een kinderbed ook zo duur maken als je zelf wilt. Helemaal wanneer je meerdere kinderen hebt, is het lastig om op de kinderkamers binnen je, zelf gestelde, budget te blijven. Ga je voor een enorm hip design, dan weet je dat daar extra kosten aan verbonden zijn. Maar kies je voor een “gewoon” kinderbed, dan kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Gewoon door er bijvoorbeeld een klamboe boven te hangen. Of door een dekbedovertrek te kiezen die precies past bij het behang. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk en duur te zijn. Op bovenstaande site staan ook diverse aanbiedingen. Zo kun je voor een zeer aantrekkelijke prijs een complete kinderkamer aanschaffen.

Een kinderbed, ook voor de toekomst

Als je zoon of dochter nog klein is, is het natuurlijk geweldig voor hem of haar om in een raceautobed of prinsessenbed te slapen. Een kinderbed maakt ook het ontwerp van de kinderkamer helemaal compleet. Toch hoef je niet altijd een nieuw bed aan te schaffen als je kind uit het kinderbed is gegroeid. Dat moet natuurlijk wel als je kind fysiek niet meer in het bed past. Maar als je kleine piraat naar het voortgezet onderwijs gaat, kun je in veel gevallen het kinderbed gemakkelijk aanpassen. Geef het bed een andere kleur met een pot verf en een kwast. Doe het Cars-dekbed de deur uit en ga voor hip zwart/wit. Zo heb je in een mum van tijd een kinderbedje omgebouwd tot tienerbed.

Spelen in de kinderkamer

Waar je rekening mee kunt houden bij het aanschaffen van een bed voor de kinderkamer is dat je kind er graag op zal spelen. Dit betekent automatisch dat er veel minder speelgoed en andere rommel in je huiskamer blijft liggen.