Stoere geboortekaartjes

Ben je geen fan van enorme zoete geboortekaartjes? En kies je liever voor een stoer geboortekaartje? Stoere geboortekaartjes voor jongens, meisjes en tweelingen vind je hier. Speciaal voor jou hebben wij de leukste geboortekaartjes met stoere en toffe ontwerpen hier verzameld. Maak een keuze en kies voor een stoer ontwerp dat jullie als ouders aanspreekt. Eventueel kun je de geboortekaartjes nog een persoonlijke touch meegeven door de tekst aan te passen of een foto toe te voegen aan het kaartje. Ook zijn de kaartjes verkrijgbaar in verschillende formaten en kan er gekozen worden uit meerdere papiersoorten. Kortom, bij ons vind je hét perfecte geboortekaartje waar je naar op zoek bent.

Stoere geboortekaartjes met een persoonlijke touch

Door deze stoere geboortekaartjes een eigen tintje te geven kun je zelf het geboortekaartje zo stoer maken als je maar wilt. Het aanbod is zeer uitgebreid waardoor er altijd wel hét perfecte geboortekaartje voor jullie bij zit. Stoere kaartjes zijn zeker niet alleen voor jongens, ook stoere geboortekaartjes voor meisjes zijn steeds populairder.

 

Stoer geboortekaartje – verschillende papiersoorten en formaten

Bij ons heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende papiersoorten voor jullie geboortekaartje, een stoer design hoort natuurlijk op stoer en robuust papier geprint te worden. Dit maakt het helemaal compleet. Het standaard papier is meestal al voldoende om onze designs er helemaal uit te laten komen. Maar wil je nou een extra stoere touch meegeven? Ga dan voor ruwer papier, dit geeft nét dat beetje extra mee aan het geboortekaartje.

 

Wanneer je een papiersoort hebt uitgekozen die jullie tof lijkt voor het geboortekaartje kan je ook nog kiezen voor een ander formaat. Of je nou op zoek bent naar grote of kleine stoere geboortekaartjes, voor beide ben je hier op het juiste adres. Bij ons kan het namelijk allemaal, want wij willen hét perfecte geboortekaartje voor jullie baby.